Eerste presentatie was een succes!

Dat was leuk om te doen: Ik heb gisterenavond mijn eerste Bitcoin Uitleg presentatie gegeven. Het was bij de “Haagse Mug” en de groep was zo’n 20 personen groot. (Interessant was dat er van die 20 personen 5 vrouw waren. Dat is 25%. Mijn ervaring is dat er bij de meeste Bitcoin-bijeenkomsten hooguit een paar procent vrouwelijk is).

De “Haagse Mug” (zie website) is een initiatief dat lezingen verzorgt in Den Haag over financiële, sociaal-economische en andere thema’s, en daarmee prikkelen tot discussie, activering en versterking van netwerken in de stad.

Bij aanvang heb ik geïnventariseerd in welke mate de deelnemers met Bitcoin waren omgegaan. Het bleek dat iedereen de term kende maar niet de term “Blockchain”. En dat bijna niemand er ooit een in zijn bezit heeft gehad. Voor een dergelijk publiek is de presentatie ook bedoeld: Het is de eerste uitleg voor mensen die er meer over willen leren. Een globale introductie.

Achteraf heb ik leuke testimonials gekregen, die ik op de homepage heb gezet. Ook kreeg ik specifieke feedback dat mijn verhaal duidelijk, ontspannen en verhelderend is overgekomen. Mooi. Daar ben ik blij mee!