Wat is Bitcoin?

Wat is Bitcoin? Ik zeg altijd: Bitcoin is makkelijk digitaal geld.

  • Makkelijk, omdat je het op je telefoon bij je hebt en bij een betaling geen gedoe met wisselgeld hebt.
  • Digitaal, omdat je het over het internet kan versturen, net zo snel als e-mail en ook naar de andere kant van de wereld. Dus in een paar seconden van mijn mobiel naar een mobieltje in Australië.
  • En geld. Daar kan je lang en kort over discussiëren, maar kort gezegd, ik koop wekelijks mijn groentenpakket met Bitcoin, dús het vertegenwoordigt geldelijke waarde.

Ik kan nog veel meer uitleggen over Bitcoin. Over het geplande aantal van 21 miljoen, over Satoshi Nakamoto, over alt-coins, over de risico’s, over de Blockchain, over hoe je d’r aan komt en waar je ze uit kan geven. Ik heb er een boeiend verhaal van ongeveer 2 uur van gemaakt. En ik kom graag langs om het te vertellen! Betaal je met Bitcoin, dan krijg je 5% korting. Bel me gerust om vrijblijvend te informeren: 06-4000.7771.