Website Stichting Bitcoin Nederland in nieuw jasje

Met trots kan ik melden dat de nieuwe website van de Stichting Bitcoin Nederland vandaag live is gegaan. Ik ben degene die ‘m een grondige opfrisbeurt heeft gegeven.

De WordPress versie is weer helemaal up to date, ik heb er een mooi modern thema bijgepakt en ik ben eens kritisch gaan kijken naar alle pagina’s en wat daar op stond. In overleg met het bestuur van de stichting heb ik de content aangepast, verbeterd en uitgebreid. Het was een flinke klus om te doen, omdat het ook een verhuizing van host inhield en we waarschijnlijk een tweede taal Engels gaan invoeren. Natuurlijk zit er ook weer een agenda in, waar onder andere de bijeenkomsten van BitcoinWednesday op staan.

Website Stichting Bitcoin Nederland gebouwd door BitcoinUitleg

Website Stichting Bitcoin Nederland